Vakantie Novi Vinodolski, Kroatië

Royal Kroatië heeft 2 accommodaties in Novi Vinodolski individueel voor u beoordeeld. Onze eerlijke, no-nonsense informatie vereenvoudigt uw keuze voor een Novi Vinodolski verblijf bij een betrouwbare (ANVR/SGR) aanbieder.

Novi Vinodolski is een reeds lang bezochte toeristische bestemming aan de Kvarner Baai waar naast stranden ook cultuurhistorische schatten en folklore te vinden zijn. Lees meer over Novi Vinodolski

Filters

2 resultaten

Appartement Family Novi ⭐️⭐️⭐️⭐️

Novi Vinodolski | Appartement | Resort

8.4 (Erg goed)

Appartement Family Novi (voorheen Valtur Novi Spa Residence) lijkt een mooi strandresort te zijn met heel comfortabele, trendy en volledig uitgeruste appartementen en een enorm groot supermodern wellnesscentrum, met schijnbaar wel wat hindernissen voor mensen met een buggy en voor hen met zichtproblemen.

Bekijk de detailpagina van Family Novi

Aanbieder Verzorging Dagen Prijs v.a.
Royal.nl Logies 8 €570

Toon meer info

Hotel The View ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Novi Vinodolski | Hotel | Resort

7.9 (Goed)

Verwacht u geen vijfsterrenkwaliteit van Hotel The View dat deel uitmaakt van vakantiepark Novi Spa Hotels & Resort en op een terrein met nogal wat trappen ligt, maar verheugt u zich op een prachtig uitzicht, eventueel een goed uitgeruste suite, en vooral op uitstekende, wat prijzige diners met heerlijke wijn.

Bekijk de detailpagina van The View

Aanbieder Verzorging Dagen Prijs v.a.
Royal.nl Logies/ontbijt 8 €703

Toon meer info

Bestemming

Verblijf

Voorkeur

Beoordeling

Sterren

Prijsklasse

Faciliteiten

Kamerfaciliteiten

Afstand strand

Afstand centrum

Aanbieder

Hotelketen