Vakantie Baska Voda, Kroatië

Royal Kroatië heeft 4 accommodaties in Baska Voda individueel voor u beoordeeld. Onze eerlijke, no-nonsense informatie vereenvoudigt uw keuze voor een Baska Voda verblijf bij een betrouwbare (ANVR/SGR) aanbieder.

Baska Voda is een populaire toeristische badplaats, waar de oude charme en de vele voorzieningen op onder meer sportief en cultureel gebied goed hand in hand gaan. Lees meer over Baska Voda

Actieve filters: ,

Filter 4 resultaten

Hotel Croatia ⭐️⭐️⭐️⭐️

Baska Voda | Hotel

9 (Fantastisch)

Als u in een toeristische omgeving, maar niet in de drukte wilt zitten en houdt van traditionele architectuur, dan moet u het kleine Hotel Croatia zeker overwegen aangezien u daar bovendien heel comfortabel verblijft, bijzonder hartelijk wordt bejegend en werkelijk lekker kunt eten.

Bekijk de detailpagina van Croatia

Aanbieder Verzorging Dagen Prijs v.a.
Royal.nl Logies/ontbijt 8 €414
VakantieDiscounter Logies/ontbijt 6 €333

Toon meer info

Vakantiehuis Putnik ⭐️⭐️

Baska Voda | Vakantiehuis

7 (Goed)

Het lijkt dat Vakantiehuis Putnik een rustig gelegen, gemoedelijk appartementencomplex is, waar u niet alleen goed kunt eten, maar ook kunt kiezen voor fitness of een schoonheidsbehandeling, waarmee het een fijne plek lijkt te zijn voor stellen en families die in alle kalmte aan de Makarska Rivièra willen verblijven.

Bekijk de detailpagina van Putnik

Voor deze accommodatie zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar.

Toon meer info

Bestemming

Verblijf

Voorkeur

Beoordeling

Sterren

Prijsklasse

Faciliteiten

Kamerfaciliteiten

Afstand strand

Afstand centrum

Aanbieder

Hotelketen