Aparthotel Kroatië?

Royal Kroatië heeft 7 aparthotels met 9 aanbiedingen individueel voor u beoordeeld. Onze eerlijke, no-nonsense informatie vereenvoudigt uw keuze voor een Kroatië aparthotel bij een betrouwbare (ANVR/SGR) aanbieder.

Het historierijke Kroatië ligt aan de schone Adriatische Zee met langs de kust vele lieftallige dorpjes, en het is populair als strandbestemming, maar trekt bovendien onder meer zeilers en cultuurliefhebbers. Lees meer over Kroatië

Actieve filters:

Filter 7 resultaten

Aparthotel Valamar Diamant ⭐️⭐️⭐️⭐️

Porec | Aparthotel | Resort

8.1 (Erg goed)

Bij een mooi strand, op een geaccidenteerd terrein, bevindt zich Aparthotel Valamar Diamant dat beschikt over zowel een hotel als appartementen en weet hoe gasten te verwennen onder meer met een grote hoeveelheid faciliteiten, een klantvriendelijke staf, een geweldige kidsclub en maaltijden van hoog niveau.

Bekijk de detailpagina van Valamar Diamant

Aanbieder Verzorging Dagen Prijs v.a.
TUI Diversen 8 €318
Royal.nl Logies/ontbijt 8 €466
Travel Store Halfpension 8 €558

Toon meer info

Aparthotel Sveti Kriz ⭐️⭐️⭐️⭐️

Bol | Aparthotel

6.9 (Fijn)

De wat geïsoleerde ligging in combinatie met het stille en ontspannende karakter van Aparthotel Sveti Kriz maken de ruime, schone appartementen heel geschikt voor een ontspannende vakantie voor zowel lichaam als geest, waarbij uw smaakpapillen ook niet tekort hoeven te komen.

Bekijk de detailpagina van Sveti Kriz

Aanbieder Verzorging Dagen Prijs v.a.
VakantieDiscounter Logies/ontbijt 8 €392

Toon meer info

Bestemming

Verblijf

Voorkeur

Beoordeling

Sterren

Prijsklasse

Faciliteiten

Kamerfaciliteiten

Afstand strand

Afstand centrum

Aanbieder

Hotelketen